Okos kereskedők álma

okoskassza + bankkártya terminál + webshop + kereskedői portál

Használjon érintőképernyős, rendkívül könnyen és egyszerűen használható pénztárgépet a hozzá tartozó bankkártya terminállal. Így elfogadhatja az összes forgalomban lévő bankkártyát. Sőt, mobiltelefonos elfogadása is lesz.

218-850-5958

Mi elintézzük az összes szerződését itt. Regisztráljon online, papírmunka nélkül, most!

kassa
logo

Okos kereskedői megoldások egyben

okoskassza + bankkártya terminál + webshop = kereskedői portál

Mindezt kényelmesen a fotelből, pár perc alatt, úgy, hogy a felhő alapú rendszereinkben a számláit, forgalmait, könyvelését egy helyen találja! Termékeiből egy gombnyomással akár egy hozzá tartozó web áruházat is készített. Mindezt egyben, vagy külön-külön, döntsön okosan!

smart_kassa

Érintőképernyős NAV kassza

smart_terminal

Bankkártya elfogadó terminál

smart_shop

Integrált professzionális webáruház

smart_portal

Értékesítési adatok valós időben

smart_portal

Forgalmi adatai valós időben

A SmartPortal rendszeren keresztül, akár mobiltelefonjáról, valós időben megtekintheti az összes rendelkezésre álló adatot, információt ami üzletében zajlik.

screen1screen2screen3

Regisztráció megkezdése >

kassa
smart_kassa_terminalbank_icons

Egy digitális pénztárgép NAV engedéllyel, bankkártya elfogadó terminállal egy kiskassza áráért!

Egy Android operációs rendszerben működő, érintőképernyős, felhasználóbarát pénztárgép, melyhez kap egy bankkártya elfogadó terminált is mely bank függetlenül elfogadja a fogalomban levő bankkártyákat és amin akár mobiltelefonnal is fizethetnek már ügyfelei!


smart_kassa_terminalbank_icons

Egy nagyon kedvező árú, új generációs, digitális bankkártya elfogadó terminál, mely bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál okos telefonjával!

Ha szeretne bank függetlenül bankkártyát elfogadni, szeretné ha Önnél ügyfelelei mobiltelefonjukkal is tudjanak már fizetni, forgalmát, ügyfelei kártyás vásárlási szokásait egy helyen digitális bankkártya elfogadó terminálhoz járó saját, felhő alapú kereskedői felületén látni - SmartPortal, akkor ez az ideális választás az Ön számára!

mpos

terminal
smart_terminalbank_icons

Ha szeretne bankfüggetlenül bankkártyát elfogadni és hogy ügyfelei mobiltelefonjukkal is tudjanak fizetni, viszont nincs szüksége pénztárgépre, akkor válassza a smartPOS szolgáltatást.

Regisztráljon online, papírmunka nélkül percek alatt. Mi majd elintézzük az összes szükséges adminisztrációt.


smart_shopbank_icons

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusantium aliquam architecto assumenda autem commodi distinctio dolorem dolores.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Animi consequatur debitis deserunt ducimus, earum enim fuga, hic in magni, maxime natus non quaerat quas qui quibusdam quis sint suscipit totam! Earum enim fuga, hic in magni, maxime natus non quaerat quas qui quibusdam quis sint suscipit.

shop

Regisztráljon online, papírmunka nélkül. További információra van szüksége?

Hívja ügyfélszolgálatunkat:

763-205-3776

Globális értékek

icon

Átláthatóság

Több szolgáltatás egy helyről, egy helyben, Önnek csak velünk kell kommunikálni, kollegáink a háttérben Önért dolgoznak.

icon

Biztonság

Az adatvédelmi törvényeknek és a kártyatársasági szabványoknak (PCI DSS) megfelelően a legmagasabb fokon védjük adatait.

icon

Kedvező díjak

Versenyképes árakon innovációt viszünk Önnek, hisszük, hogy velünk spórolhat!

icon

Egyszerű szerződéskötés

Online papír nélküli szerződéskötés, minden ami a jogi szerződéskötéshez kell a szolgáltatásaihoz, mi elvisszük a különböző szolgáltatókhoz.

icon

Bankfüggetlen

Ahol ügyfelünk bizalmat szavazott, mi is megtesszük ezt neki, pénzét oda küldjük ahová Ön szeretné!

icon

Ügyfél centrikus

Közösséget építünk olyan szolgáltatásokkal, melyek haszonsak s segítik vállalkozását, mi Önért fejlesztünk!

Ők is a mi kasszáinkat használják

references